top of page

Group

Public·5 members
Lucas Nelson
Lucas Nelson

SpamSieve 2.9.48


Afgelopen week bracht Apple weer een verzameling updates uit voor hun verschillende besturingssystemen, met een paar verholpen bugs en een oplossing voor een beveiligingskwetsbaarheid in macOS 12 Monterey, iOS 15 en iPadOS 15 die reeds actief misbruikt wordt. Erger jij je ook wel eens aan het feit dat de de Mindfulness-app van de Apple Watch je er aan herinnert dat je moet ademhalen? Josh Centers ontdekte dat er een verborgen functie is: het meten van de variabiliteit in je hartritme - en dat is een belangrijke aanwijzing voor je gezondheid. Als je groepsvergaderingen moet organiseren zou je wellicht Adam Engsts bespreking lezen van de nieuwe Openings-functie van Fantastical 3 voor het automatisch kiezen van een datum en tijd, en de verbeterde Proposals-functie voor het voorstellen van alternatieve tijdstippen. In de recente uitgave van LittleBITS biedt Adam een update op onze recente problemen met het beheren van lijsten en legt hij uit hoe je macOS 12 Monterey gratis kunt draaien op een oudere, niet ondersteunde Mac. Belangrijke nieuwe versies van Mac-apps deze week zijn SpamSieve 2.9.48, Acorn 7.1.3, Transmit 5.8.3, en Ulysses 25.
SpamSieve 2.9.48C-Command Software heeft SpamSieve 2.9.48 uitgegeven, met ondersteuning voor de verwachte macOS 12.3 Monterey-update. (C-Command raadt aan om SpamSieve te updaten voordat je macOS gaat updaten.) In deze update van het hulpprogramma voor spamfiltering is de nauwkeurigheid verbeterd van de filters, een aantal secties in de handleiding verduidelijkt en zijn de foutrapportage van de software-updater gecorrigeerd. ($ 30 nieuw met 20% korting voor TidBITS-leden, gratis update, 20,2 MB, toelichting, macOS 10.9+)


C-Command Software hat ein Update für den Spamfilter SpamSieve vorgelegt. SpamSieve 2.9.48 ergänzt Kompatibilität mit dem kommenden Betriebssystemupdate macOS Monterey 12.3, das sich im Betatest befindet und in wenigen Wochen in finaler Form erscheint, verbessert die Spam-Erkennungsgenauigkeit und wartet mit verschiedenen Optimierungen und Fehlerkorrekturen auf.


Eine Demoversion der mehrsprachigen Anwendung ist verfügbar. Für Käufer von SpamSieve 2.x ist das Update auf die neue Version 2.9.48 kostenfrei. Der Hersteller C-Command Software, der auch für das Tool DropDMG und die Dokumentenverwaltung EagleFiler verantwortlich zeichnet, empfiehlt die Aktualisierung von SpamSieve vor der Installation von macOS Monterey.


Pour l'installation du programme, vous trouverez habituellement les fichiers d'installation sous les noms suivants : spamsieve-2.9.dmg, spamsieve-2.9.1.dmg, spamsieve-2.9.2.dmg, spamsieve-2.9.3.dmg et spamsieve-2.9.4.dmg. 041b061a72


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

Group Page: Groups_SingleGroup
bottom of page